Surfcamp

Bij Senang De Surfschool organiseren we in de mei- en zomervakanties superleuke en gezellige surfcamps in Hoek van Holland voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Tijdens deze surfcamps gaan we natuurlijk zoveel mogelijk surfen, maar ook leuke strandactiviteiten doen zoals sandboarden en archery attack spelen. Eten en drinken wordt tijdens de camps de hele dag verzorgd en ons team van instructeurs staat de hele dag klaar voor de kids. 

Info

Voor wie?

De surfcamps worden georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Eerdere surfervaring is niet nodig, want voor degenen die nog nooit gesurft hebben wordt gewoon een beginnersles gegeven. Kids met surfervaring zijn natuurlijk ook welkom. Die gaan samen met de instructeurs hun skills verbeteren. Een zwemdiploma is wel nodig om met het surfcamp mee te doen.

Activiteiten

Tijdens de surfcamps staan surfen en lol hebben natuurlijk bovenaan het lijstje. 's Ochtends gaan we na wat te eten en te drinken gelijk het water in om te surfen of bodyboarden. Daarna gaan we met z'n allen wat lunchen. 's Middags gaan we ook gewoon weer lekker het water in. Voor degenen die liever op de kant blijven hebben we ook superleuke activiteiten zoals sandboarden, boogschieten, volleybal en archery attack. 

Eten

Eten wordt de hele dag door geregeld tijdens de surfcamps. De kids kunnen altijd vers fruit en snacks zoals ontbijtkoeken, en drinken zoals water en limonade halen bij de bar. Voor de lunch worden er lekkere broodjes gesmeerd en er kunnen tosti's worden besteld. Aan het einde van de dag krijgt iedereen ook nog een ijsje. 

* Heeft uw kind een allergie of speciale dieetwensen? Geef het aan tijdens het reserveren en op locatie bij het brengen.  

Data

De surfcamps worden iedere doordeweekse dag van de mei- en zomervakantie georganiseerd. 

Meivakantie 2022: 2 t/m 6 mei
Zomervakantie 2022: 11 juli t/m 19 augustus

Tijden:
Brengen tussen 9:00 en 9:30
Halen om 17:00 uur

Wonen jullie in Rotterdam? We hebben voor een meerprijs ook een haal- en brengservice. Neem contact op voor meer info. 

Prijzen

1 dag: €75
3 dagen: €199
5 dagen: €299

Betalen kan bij het brengen op locatie met pin of cash.